Home > Audio Guide – Weg met de stress

Weg met de stress - Wandel in rust

Mirjam van der Vegt ging na haar eigen burn-out op zoek naar rust en schreef daar een aantal veelgelezen boeken over, waaronder het boek De kracht van rust (winnaar Beste spirituele boek van 2021). Nu deelt ze haar ontdekkingen rondom de zoektocht naar rust graag met jou via deze Audio Guide! Leer in 21 dagen meer over hoe ook jij rust kunt ontvangen in je leven. 

Graag ga ik met jou op ontdekkingstocht naar leven vanuit rust...

Leer meer over rust

 

Ik ben op zoek naar echt diepgaand leven, net zoals jij waarschijnlijk. In deze maatschappij vol onrust, keuzemogelijkheden en verwachtingen, verlang ik naar vreugde en rust. Leven in plaats van streven!

Ik begon met deze zoektocht toen ik zelf burn-out raakte en lange tijd niets meer kon. Wie was ik als ik niets meer kon doen of toevoegen naar mijn gevoel? De dokters zeiden na mijn burn-out dat ik te lang op mijn reserves had geleefd en dat mijn lijf compleet uitgeput was. Ze betwijfelden of ik ooit nog wel een boek zou kunnen schrijven. Ik moest gaan leren leven vanuit rust.

Maar hoe? Ik ging op zoek. Het meest leer ik van de natuur. Vooral de bomen fascineren mij mateloos – omdat ze veel leren over rust. Daarom ga ik deze 21 dagen veel naar buiten. Ga jij met me mee in mijn Volkswagenbus? 

Wat ga je ontvangen?

Er komen er verschillende thema’s langs volgens een vast ritme met een inleiding, een lezing uit de bijbel en een wandeling in de natuur. Elke aflevering duurt 8 tot 12 minuten. Meld je nu aan en begin morgen meteen!

  1. De basis van echte rust
  2. Krachtig groeien vanuit rust
  3. Gods antwoord op onze haast
  4. Rust en overgave aan de seizoenen
  5. Rust in je hoofd
  6. Geen rust zonder recht
  7. Werken en leven vanuit rust

De dokters zeiden dat ik nooit meer een boek zou schrijven en ik mijn veerkracht verloren was. Maar in Gods rust werd ik heel ontspannen. Ik ontdekte heel nieuwe kanten van mezelf en werd meer dan gezond – ik ontdekte diepe vreugde. Dat had ik nooit verwacht, want tijdens mijn burn-out voelde ik me vooral depressief. Die depressie is weg. De reis naar binnen bracht me een fantastisch avontuur. Dat gun ik jou ook!

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Hartelijks,
Mirjam van der Vegt

Ben je enthousiast geworden over de Audio Guide?  Klik dan op de onderstaande button om de Audio Guide te ontvangen..

WAT IS EEN AUDIO GUIDE?

De Audio Guide is een instrument dat is ontworpen om je elke dag te helpen geestelijk te groeien. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

Heel veel studies tonen aan dat een actie 21 dagen herhalen goed vol te houden is. Het gaat je helpen om een nieuwe routine te vormen.

De meesten van ons hebben nogal hectische levens. Daarom hebben we deze Audio Guide zo samengesteld dat je binnen 10 minuten op een effectieve manier in contact met God kunt komen.

Door 21 dagen achter elkaar in Gods aanwezigheid te zoeken, creeër je een routine die je zal helpen om dit te blijven doen. Ook wanneer de Audio Guide is afgelopen.